O nás

Připravujeme zájezdy a služby šité na míru jak pro korporátní klientelu, tak pro renomované české i zahraniční cestovní kanceláře. Rovněž poskytujeme své VIP služby pro individuální cestovatele, vždy s důrazem na kvalitu a ne na kvantitu. V nabízených destinacích máme vlastní vyškolené průvodce, kteří znají dokonale místní poměry.
Naši průvodci se spolupodílejí na vytváření programu a itinerářů, tak aby každý klient vytěžil ze své cesty maximum a prožil autentickou dovolenou plnou zážitků, kterou v běžném katalogu nenajdete.

Incentivy, které připravujeme nejsou jen o cestování, jsou o přátelství, motivaci a pomoci. Naše cesty jsou jiné… jsou autentické a ekologické. Naším primárním cílem je vždy plně spokojený zákazník a snažíme se pro to udělat i zdánlivě nemožné!

Jak praví náš slogan: „Přestaňte snít a pojeďte!“

ISLANDICA s.r.o.

ISLANDICA působí na českém trhu od roku 2006. Od té doby připravujeme cesty pro přední české a zahraniční firmy jako je  Pilsner Urquel , Exim Tours, Kooperativa Vienna Insurance Group, ČPP, Perfect Clinic, Treasure Travel Mexico, španělská televize Cuatro a další. Naše centrála je umístěna v centru Prahy, ale klienty máme i ve Španělsku, USA, Mexiku nebo na Islandu.

 

 

 

 

Zuzana Růžičková
CEO & Founder

Jan Růžička
Executive Director

Zděnek Volek
Head of Administration

Nikola Slavíková
Marketing Specialist

Lynn Puzzo
Incentive Specialist

Carlos Jimenéz
Product Specialist

Milena Kovácsová
Accounting Manager

Let na trhu

Klientů

Destinací

Aktivit